EDISTRIBUCIÓN interromprà temporalment el subministrament energètic a l’Av. Costa Brava i al Carrer Afores

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa de distribució elèctrica EDISTRIBUCIÓN ha informat els seus clients que, per incrementar la qualitat del servei elèctric realitzarà treballs de manteniment i millora a la seva xarxa de distribució.

És per aquest motiu que l’empresa interromprà temporalment el subministrament energètic en algunes zones de Palafolls. Concretament, les zones afectades de Palafolls són l’Avinguda Costa Brava i el Carrer Afores. 
El tall de subministrament es farà el proper 12 de desembre, a partir de les 7h i fins a les 11h. Per qualsevol consulta, l’empresa ha posat a disposició dels afectats el telèfon 800.760.706. Per més informació, també podeu consultar el web www.edistribución.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls