L’Àrea de Promoció Econòmica organitza un curs de manipulació d’aliments

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls, concretament, l’Àrea de Promoció Econòmica del municipi ha preparat una nova acció formativa per tothom qui estigui interessat. Aquest desembre la proposta de l’ajuntament és un curs de manipulació d’aliments.

Juntament amb la Diputació de Barcelona, s’ha programat un curs completament gratuït que es realitzarà abans de finalitzar l’any. Tal com informen des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Consum de Palafolls, la intenció és que es pugui fer el dilluns 19 de desembre de 10h a 13h.

Els interessats en participar-hi han d’enviar un correu electrònic de confirmació a l’àrea amb el seu nom, cognoms, DNI, nom de l’establiment que representen de Palafolls, telèfon i correu electrònic. Per més informació, podeu trucar a l’Àrea de Promoció Econòmica de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls