La Biblioteca Enric Miralles reobre la Sala Infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous, després d’un intens procés de remodelació, els infants del municipi podran tornar a gaudir del seu espai dins la biblioteca de Palafolls. Aquesta, però, és la primera part d’aquesta reobertura. La inauguració oficial es farà el proper mes de febrer. Així ho ha indicat la regidora d’Educació a l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla. 

Recordem que un dels elements destacats de la nova sala infantil són els coixins que han dissenyat els infants del municipi.

Per tal de fer una primera aproximació a aquesta reobertura, la Biblioteca ha preparat una sessió de contes de Nadal amb moltes sorpreses. Tothom qui vulgui participar s’ha d’inscriure a l’adreça de correu electrònic b.palafolls.em@diba.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics