Blanes acull les II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de Blanes serà l’espai on es faran per segon any consecutiu les II Jornades d’Orientació d’Universitats  per als alumnes de batxillerat i cicles formatius de la Selva.

Les jornades s’allarguen tres dies, el primer d’ells és aquest dilluns 16 de gener. El punt final a la trobada es farà el dimecres 18. Aquesta activitats l’organitza el Centre de Recursos Pedagògics de la Selva II que abasta els instituts de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres. 

La intenció és que cada dia hi hagi representants d’una universitat en concret per presentar als alumnes les ofertes d’estudis i els serveis universitaris que ofereixen. D’aquesta forma, l’alumnat podrà tenir més informació sobre les possibilitats que hi ha i el seu futur acadèmic.

Pel que fa a les universitats que hi participen, avui és el torn de la Universitat Autònoma de Barcelona, demà el de la Universitat de Girona i, dimecres, el de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Totes les conferències són gratuïtes pels alumnes i, aquests, també poden anar acompanyats de les famílies per resoldre tots els dubtes que tinguin. Quant als horaris, totes elles es desenvoluparan de 17h a 18:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics