URGENT

Les reunions amb els veïns de les Conquilles i el consistori avancen a bon ritme per solucionar la problemàtica amb Visoren

Compartiu aquesta història

Després de dues reunions amb l’alcalde i l’equip de govern la setmana passada, els veïns de les Conquilles es mostren contents amb el resultat de les trobades. I, és que, després de la reunió del divendres on es van tractar molts temes que els preocupen, ahir van poder fer una segona reunió on es van centrar en el problema actual de l’increment del preu del gas per part de Visoren. N’ha donat més detalls de la trobada, José Luis, veí de les Conquilles.

Sobre la taula hi ha dues formes d’intentar solucionar el problema. D’una banda, els veïns portaran a terme accions legals i retornaran els rebuts del gas. D’altra banda, el consistori ha avançat que prendran accions administratives per trobar una solució al problema. Així ho ha explicat l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

El consistori també ha explicat que, des del primer moment en què van conèixer la problemàtica amb Visoren, van parlar amb l’empresa per tal de trobar una solució. Tot i això, l’empresa no s’ha pronunciat des que van comunicar l’increment del preu del gas. A més, l’Ajuntament de Palafolls ha posat al servei dels veïns l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. 

Des de Ràdio Palafolls hem intentat posar-nos en contacte amb l’empresa Visoren, però, a dia d’avui, ningú s’ha pronunciat al respecte. Qui sí que ho ha fet és el Partit Socialista qui va publicar la setmana passada un comunicat a les xarxes socials on demana que l’empresa paralitzi el cobrament i que l’ajuntament obri una línia d’ajuts per aquestes famílies. 

Palafolls no és l’únic municipi afectat, entre els pobles que han denunciat aquesta problemàtica hi ha Tiana, Sant Pol de Mar, Cunit, Calaf i Sant Fost de Campsentelles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics