El Servei d’Inserció i Ocupació Laboral de Tordera posa en marxa diverses formacions

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Tordera i el Servei d’Inserció i Ocupació Laboral del municipi han presentat la nova oferta formativa per aquest 2023. Les diferents propostes que han organitzat s’orienten a treballar continguts de serveis assistencials. 

Al febrer es donarà el tret de sortida al primer curs que hi ha disponible que és el de cures auxiliars d’infermeria i geriatria. Al març es faran el de maneig de càrregues i mobilització de pacients; el de malalts terminals i cures pal·liatives, i el de serveis assistencials. Finalment, a l’abril es farà la formació de nutrició i dietètica. 

Tots els cursos són gratuïts i estan dirigits a treballadors en actiu i a persones desocupades. Els interessats nommés cal que omplin el formulari que trobaran al web de Tordera. Per més informació us podeu posar en contacte amb el Servei d’Inserció i Ocupació Laboral de Tordera al telèfon 93.765.04.14 o enviant un correu electrònic a l’adreça insercio.tordera@tordera.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics