El CCM contractarà 6 persones migrades extracomunitàries en situació administrativa irregular

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el marc del Programa Treball i Formació que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme ha obert un nou procés de selecció de personal. 

La intenció és facilitar la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables, és per això que es contractaran sis persones migrades extracomunitàries en situació administrativa irregular i que estiguin en disposició d’obtenir una autorització de residència i treball per arrelament social. 

Les persones seleccionades obtindran un contracte laboral de 12 mesos de durada a temps complet. Les feines que s’ofereixen són Auxiliar de suport al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme i Peó de suport; Auxiliar de suport a l’Arxiu comarcal del Maresme; Auxiliar de suport al Servei de beques de menjador del CCM; Tècnic de suport en gènere i immigració al Servei d’Igualtat del consell comarcal, i Auxiliar de suport al Servei de ciutadania i immigració del consell comarcal.

A banda d’obtenir un contracte laboral, les persones seleccionades rebran formació transversal per reforçar les seves competències i un acompanyament específic individualitzat que s’adaptarà a les característiques i necessitats pròpies de cadascuna de les persones. 
Les persones interessades han de presentar una sol·licitud al Registre General del Consell Comarcal del Maresme, o a través de la seu electrònica, mitjançant Instància genèrica fent constar que compleixen les condicions i els requisits exigits a la convocatòria.El termini de presentació de sol·licituds finalitza el divendres 3 de febrer, inclòs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics