URGENT

Blanes es prepara per celebrar el II Febrerfest durant tot el mes de febrer

Compartiu aquesta història

El proper cap de setmana el Casal d’entitats La Cooperativa de Blanes viurà l’estrena de la segona edició de ‘Febrefest’, que enguany presenta novetats respecte la primera edició el 2022. El festival d’enguany inclourà la presència de músics de tendència força variada, artistes coneguts i d’altres que no tant, però units tots per un fil comú al panorama de la música catalana. 

A diferència de l’any passat, en què el I Febrefest va incloure quatre concerts coincidint amb les nits dels dissabtes del mes de febrer, aquest 2023 s’han programat un total de vuit sessions, repartides en dues actuacions per cap de setmana: els divendres i dissabtes. D’aquesta manera, el II Febrefest, que és un festival de petit format i de proximitat, arrencarà el proper divendres, 3 de febrer, i finalitzarà el dissabte 25.

Els vuit concerts que s’oferiran al llarg del mes de febrer portaran a Blanes cantants amb nom propi i amb una sòlida trajectòria als escenaris catalans i internacionals. S’allotjarà al Casal La Cooperativa tots els divendres i dissabtes de febrer a partir de les 8 del vespre. Al II Febrefest hi trobarem artistes com Joan Isaac, Xavier Baró, Isaac Ulam, Joan Colomo, Carles Belda, Sergi Estella, Arturo Gaya i Un xic confós.

La venda d’entrades es fa al mateix Casal La Cooperativa de Blanes, o bé demanant-les al correu febrefest@gmail.com. Les entrades anticipades costen 10€ i a la taquilla 12€ per a tots els concerts, excepte del que tancarà el cicle el 25 de febrer amb Xavier Baró, que té un cost afegit de 2€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics