URGENT

El Departament d’Educació publica el calendari de preinscripció escolar 2023-2024

Compartiu aquesta història

Tot just ha començat el segon trimestre escolar i ja se saben les dates del nou calendari de preinscripcions escolars per al proper curs. Tot i que no hi ha moltes novetats, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya sí que ha detallat que s’avancen algunes dates d’alguns cursos.

Al març començarà el procés a l’educació infantil i primària, i més tard arribarà el torn per al batxillerat i els cicles de formació professional. Com a novetat, s’han avançat uns dies les dates de preinscripció per a l’FP de grau mitjà.

Els alumnes d’educació infantil i primària seran els primers en poder fer les inscripcions. Les sol·licituds es poden presentar del 6 al 20 de març, a secundària del 8 al 20 de març i la matrícula de totes elles es podrà fer del 20 al 28 de juny. Els alumnes de batxillerat, però, hauran d’esperar fins al 20 d’abril per fer la preinscripció i fins al 22 de juny per fer la matrícula.

Quant als cicles de formació professional, els de grau mitjà obren la preinscripció el proper 12 d’abril pels alumnes amb continuïtat d’escolarització. La resta de l’alumnat podrà fer-ho el 9 de maig. I la matrícula d’ambdues opcions es farà a partir del 3 de juliol. El torn dels cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà serà a partir del 12 d’abril i el 9 de maig i poden fer la matrícula el 30 de juny.

Finalment, els cicles de formació professional i arts plàstiques i disseny de grau superior han de presentar la sol·licitud del 26 de maig a l’1 de juny i la matrícula es farà a partir del 19 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics