URGENT

Els alumnes de EI4 i 6è de Les Ferreries participen en un projecte conjunt de civisme amb animals

Compartiu aquesta història

Aquest divendres els alumnes de l’escola Les Ferreries dels cursos d’EI4 i 6è han pogut compartir una estona amb en Miquel de ‘Mestre Pelut’ qui els ha ensenyat diverses qüestions relacionades amb la tinença de gossos. 

Aquesta activitat s’inclou dins d’un projecte intercursos que fa l’escola i és la primera acció coordinada que s’ha fet amb l’Ajuntament de palafolls. N’ha donat més detalls Sònia Gonzàlez regidora de l’Àrea de Salut al municipi.

L’activitat d’avui s’ha personalitzat per cadascun dels cursos. Els més petits han conegut com s’ha de cuidar un gos, com han d’acostar-se a ell per tocar-lo, etc. I els més grans han conegut quines són les ordenances relacionades amb la tinença d’animals de companyia, la importància de xipar-los i censar-los, etc.

Aquesta, però, no és l’única activitat que faran. Durant tres mesos els alumnes faran diferents activitats per prendre consciència sobre la realitat dels animals de companyia. La campanya finalitzarà amb una penjada de cartells per impulsar el civisme a la vila. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics