Santa Susanna estrena una nova escullera a la Platja de les Dunes

Foto: Ajuntament de Santa Susanna
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La intenció d’aquesta és protegir el passeig i la via del tren. Els treballs han anat a càrrec de l’Administrador de les Infraestructures Ferroviàries de l’estat (Adif) i en total s’han construït 350 metres de protecció fet que permet, a més, guanyar una mica d’espai per consolidar una zona com aquesta. 

Els onze dies de temporal que hi va haver entre finals de febrer i començaments de març de l’any passat es va endur  un tram de més de 150 metres de la platja de les Dunes. La força de l’aigua no només va engolir la sorra de la platja, sinó que va arribar fins a la mateixa via de tren. 

Recordem que durant unes hores la línia de Rodalies R1 i RG1 va quedar inutilitzada i el servei entre Pineda de Mar i Malgrat de Mar es va haver de fer per carretera. L’alcalde del municipi Joan Campolier es va posar en contacte amb els responsables de Costes del Govern de la Generalitat, de l’Administració General de l’Estat i també d’Adif per solucionar-ho.

Les obres que ara tot just han acabat serviran per protegir aquesta zona d’un temporal com el de fa un any i evitar un problema ecològic i econòmic. Aprofitant les obres de l’escullera, l’Ajuntament de Santa Susanna ha millorat l’enllumenat del passeig amb l’objectiu de guanyar en seguretat però també fer que la zona sigui més confortable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics