Benedetta Tagliabue celebra la inauguració de la sala infantil de la Biblioteca Enric Miralles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte al matí, Palafolls va viure un gran esdeveniment. Després de tres anys, es va poder inaugurar la sala infantil de la biblioteca de Palafolls. Una sala completament renovada i pensada pels més petits del municipi. Una de les intencions principals del nou disseny era que l’espai convidés als qui hi entrin a quedar-s’hi. Així ho ha indicat Benedetta Tagliabue de l’estudi d’arquitectura Benedetta Tagliabue- EMBT Architects als micròfons del Palafolls En xarxa.

La Biblioteca Enric Miralles es va construir fa 25 anys i hi ha molts records relacionats amb ella. Per Benedetta Tagliabue tornar a participar en el disseny d’aquest equipament és molt maco perquè ara són altres nenes els que visiten la biblioteca, però quan van dissenyar-la, eren els seus fills petits qui hi anaven

Finalment, la dissenyadora va confessar quin és el seu lloc preferit de l’equipament actualment. I no podria ser un altre que la nova sala infantil. Segons explica, és un espai específicament pensat pels més petits on han intentat que es trobin el més a gust possible. 

La inauguració de la sala infantil va ser tot un èxit. Tot ple de palafollencs, grans i petits, van acostar-se a l’equipament per celebrar una diada com la que es va viure dissabte a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics