El Rei Carnestoltes retorna a Palafolls i ho fa amb tot ple d’activitats per petits i no tant petits

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres 10 de febrer el Rei Carnestoltes torna a Palafolls i seran els palafollencs més pettis els primers en poder-li donar la benvinguda. Els alumnes de l’Escola Mas Prats i l’Escola Les Ferreries, juntament amb la Llar d’infants Palafollets. Concretament, el Rei Carnestoltes farà el pregó a les 11:30h, tot i que els alumnes començaran la festa a les 10:30h amb la companyia Més Tumàcat.

Amb l’arribada del Rei Carnestoltes, els alumnes podran conèixer les consignes que hauran de complir durant la setmana del 13 al 17 de febrer. Aquestes activitats es faran en horari lectiu per als alumnes de Palafolls. Tot i que la disbauxa del Carnestoltes també s’aplica a la resta de palafollencs que també estan convocats en participar de la celebració.

Concretament, el divendres 17 de febrer se celebraran les rues de disfresses de les escoles des del Fòrum Palatiolo. Primer de tot, a les 9:30h es podrà gaudir de la cercavila de la llar d’infants de Palafolls, a les 10:30h desfilaran els alumnes de l’Escola Mas Prats i a les 15h els alumnes de Les Ferreries. 

Divendres a la tarda, també, Palafolls recupera la Xocolatada solidària a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per investigar el càncer infantil. Tothom qui vulgui participar podrà fer-ho a partir de les 16:30h al Fòrum Palatiolo. 

Finalment, dissabte 25 de febrer és el torn de la Festa de Carnestoltes. Enguany s’ha programat la cercavila de disfresses a partir de les 17:30h, començarà a l’Avinguda Costa Brava i seguirà fins al Fòrum Palatiolo. Allà, hi haurà xocolatada amb xurros i activitats per als més petits. 

Tothom qui estigui interessat en participar amb la seva disfressa pot enviar un mail a cultura@palafolls.cat amb una petita explicació de la seva disfressa i de quina forma participaran a la rua, amb carrosses o sense, etc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics