Lleuger repunt de l’atur el primer mes de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment, Palafolls compta amb 496 persones aturades. Una xifra que suposa un augment de 13 persones respecte l’últim mes de l’any 2022. La tendència a l’alça continua un any més a la vila. L’any passat va augmentar sis vegades, els mesos en què va augmentar van ser el gener, el juliol, l’agost, el setembre, el novembre i el desembre.

Si es comparen aquestes xifres amb les del gener de l’any passat, les dades mostren una disminució de l’atur interanual i, a la vegada un petit augment mensual de persones aturades. I, és que, el gener de 2022, hi havia 570 persones a l’atur, el que va suposar un augment de 2 persones respecte el mes anterior del mateix any. Pel que fa la taxa total d’aturats a Palafolls el gener, aquesta és d’un 10’09%.

Quant als municipis veïns, la tònica és similar. Malgrat ha comptabilitzat un total de 935 aturats, 14 més que el mes anterior.  A Tordera la xifra ha disminuït fins als 1.064, i a Pineda ha augmentat fins als 1.780 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics