URGENT

Edistribución prepara una nova aturada en el subministrament elèctric a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’empresa que s’encarrega de la distribució elèctrica a Palafolls, Edistribución, interromprà de nou el subministrament elèctric en alguns carrers del municipi. 

Concretament, es farà demà entre les 8h i les 14h als carrers Afores, Camí de la Pomareda, Begònies, Camí Mas Xuclà, Afores, Camí Sant Genís, Tronc Vell, Villa Cominos i a la urbanització Balconada, entre d’altres.

Segons indiquen, la finalitat dels treballs és incrementar la qualitat dels servei elèctric. Per fer-ho, és necessari fer treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i, per tant, han d’interrompre el subministrament elèctric. 

Dimecres també s’han programat més talls d’electricitat. En aquest cas es faran de 9h a 13h al carrer Afores i al carrer Costa Brava. Per qualsevol aclariment han posat a disposició dels afectats el telèfon 800.760.706

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics