URGENT

El Departament de Territori instal·larà una marquesina a la parada d’autobús interurbà de l’Avinguda Pau Casals de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des del Govern informen que, en total, s’instal·laran 49 noves marquesines en parades d’autobusos interurbans arreu de Catalunya per a millorar el servei de transport públic i el confort de les persones usuàries. Aquestes instal·lacions s faran amb un finançament dels fons Next Generation de 2’1 MEUR. En aquest cas, Palafolls és l’únic municipi del Maresme on s’instal·larà aquest element

A principis de l’any 2022 el Departament de Mobilitat de la Generalitat va demanar als ajuntaments que els informessin sobre punts on seria viable instal·lar marquesines per als autobusos interurbans.  L’ajuntament de Palafolls va considerar que un dels punts on es podria habilitar una d’aquestes parades és a l’Avinguda Pau Casals amb Carrer Girona. 

L’Ajuntament de Palafolls però, només és el receptor de la marquesina, per tant, qui s’encarrega de tota la gestió és la Generalitat de Catalunya. Així ho ha explicat el regidor d’Urbanisme de Palafolls, Jordi Villaret. 

Tal com detalla Villaret, l’actuació consistirà en la substitució dels pals existents a diversos emplaçaments de la xarxa d’autobusos interurbans per marquesines, amb l’objectiu de proporcionar la ciutadania unes millors condicions d’accessibilitat, seguretat i confort en els equipaments i serveis de transport públic.

Al Maresme només s’habilitarà una marquesina a Palafolls, pel que fa als altres municipis, es comptarà amb aquests nous elements a Llinars del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Jorba, l’Arboç, Sant Feliu de Sasserra, Roda de Barà i Sils, entre altres. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics