URGENT

Es confirmen els cinc primers artistes de l’Arts d’ESTIU 2023

Compartiu aquesta història

La 12a edició del Festival Arts d’Estiu, un dels més destacats a la nostra comarca, ja està escalfant motors i poc a poc es van coneixent algunes de les novetats d’aquesta edició. En aquest cas, hem pogut conèixer els cinc primers artistes que estaran a l’escenari pinedenc el mes d’agost.

Concretament, Xevi Gómez, director artístic del festival ha informat en declaracions a Ràdio Palafolls que entre els artistes convidats, podrem gaudir de Carlos Rivera, Rozalén, José Mercé, Mecano Music i de El Kanka. En el cas de Rozalén, confessa que és un concert que els fa molta il·lusió ja que encara no han pogut gaudir de l’artista malgrat estava confirmada en altres edicions.

Des de l’organització tenen la intenció de desvetllar la resta d’artistes convidats a finals de març o abans de setmana santa. Tot i això, les entrades per els artistes confirmats ja estan a la venda. En aquest sentit, Gómez ha volgut destacar que la gent sigui conscient que només s’han habilitat canals oficials per la compra d’entrades. És per això que es demana que es tingui molta cura a l’hora visitar possibles webs fraudulentes. 

Per tal d’evitar cap problema i perquè tothom sàpiga les novetats del què passa a l’Arts d’Estiu, conviden als interessats a seguir-los als seus canals oficials d’informació i a les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics