Nosotros distribueix un comunicat on aclara els problemes que hi ha hagut amb l’antiga candidata a l’alcaldia de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes que han sigut notícia els problemes que hi ha hagut entre el grup municipal Nosotros Palafolls i l’excandidata a l’alcaldia del municipi per aquest partit, Alícia Álvarez qui va presentar la seva renúncia i la seva posterior incorporació al grup Junts per Catalunya a Palafolls.

En aquest sentit i, després que alguns ciutadans malinterpretessin el conflicte, el partit Nosotros ha volgut deixar clara quina és la seva posició i què és el que ha passat per la seva banda. És per això que han publicat un comunicat on detallen des del seu punt de vista, la situació amb Álvarez. Així ho ha detallat el portaveu municipal de nosotros, Jordi Estrada.

En el manifest, a més, expressen que per la seva banda continuaran treballant per les properes eleccions del 28 de maig. En aquest sentit, Estrada detalla que ja estan preparant actes de precampanya on es podrà parlar amb els membres del partit i intercanviar idees.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics