La Confraria de Sant Lluís i Santa Maria i l’Ajuntament de Palafolls signen un conveni per celebrar la processó de Setmana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda, el confrare major, i l’alcalde de Palafolls van reunir-se per tal de tirar endavant un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Tal com indica l’Alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la signatura d’aquest conveni suposa la normalització d’una activitat com aquesta. 

En aquest cas, des del punt de vista del consistori, la signatura permet posar en valor la processó i evitar algun tipus de controvèrsia que es pugui ocasionar. És per això que consideren que el millor per Palafolls és tenir una processó normalitzada i regularitzada.

Pel que fa a la confraria, el confrare major, Óscar Bermán, considera que aquest és un pas endavant entre l’entitat i l’ajuntament.

Finalment, tot i que encara s’estan ultimant els detalls, enguany hi ha dues novetats a destacar. D’una banda, la processó canvia d’emplaçament i es trasllada al centre de Palafolls. I, d’altra banda, enguany no es comptarà amb la presència d’exlegionaris participant d’aquesta festivitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics