URGENT

L’ACEP prepara una nova promoció per ajudar els palafollencs i potenciar el comerç del municipi

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha engegat una nova promoció mai feta fins ara en aquesta època de l’any. Segons explica el president de l’entitat, Cesc Treserras, aquest tipus de promocions serveixen per donar les gràcies als clients que confien en el comerç de Palafolls. A més, la intenció d’aquesta en concret, és donar una empenta a les famílies que ho necessiten en aquesta època de l’any i, a la vegada, continuar fidelitzant el comerç a Palafolls.

El president de l’ACEP detalla que es pot participar la promoció durant tot el mes de febrer. Concretament fins al dia 28 que és l’últim dia per presentar les butlletes als establiments associats.  El sorteig es farà en directe des de Ràdio Palafolls el mateix dimarts 28 de febrer a les 8 de la tarda.  

En aquesta nova promoció de l’ACEP se sortejaran 9 premis de 100 euros cadascun que es podran bescanviar en els comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics