URGENT

L’Ajuntament de Blanes, la Generalitat i el Comitè d’Empresa de Nylstar creen la ‘Taula per a la Re-Industrialització de Nylstar’

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts a la tarda l’Ajuntament de Blanes va acollir una tarda de treball amb l’objectiu comú de trobar una solució que garanteixi el futur de l’empresa Nylstar. En ella hi van assistir representació del consistori i de la Generalitat de Catalunya, a banda de portaveus sindicals al Comitè d’Empresa de la factoria. 

En la reunió es va decidir crear a ‘Taula per a la Re-Industrialització de Nylstar’ amb la intenció de treballar de manera conjunta per assegurar la continuïtat dels treballadors i del teixit empresarial de la companyia. I, és que, d’una manera activa, s’esmerçaran tots els esforços per aconseguir nous projectes per Nylstar i mantenir així la seva activitat industrial. 

A banda dels representants del consistori, de la Generalitat i del Comitè d’Empresa, també hi va assistir representació sindical dels tres sindicats de l’empresa: CCOO, DOMUM i UGT.

Tal com ha indicat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ara mateix la principal preocupació és la situació dels treballadors i les treballadores. Segons ha dit “Sense cap mena de dubte, l’Ajuntament el primer que ha de fer davant aquesta situació és mirar pels més de 80 treballadors que viuen amb una incertesa absoluta la seva situació econòmica i mirar de trobar una solució el més aviat possible per a ells”

A més, va assegurar que la Generalitat ja està treballant per trobar inversors que puguin tornar la seguretat laboral a totes les famílies afectades i, a la vegada, generar més ocupació a Blanes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics