URGENT

EDISTRIBUCIÓN tallarà la llum de matinada en algunes zones de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’empresa que s’encarrega de la distribució elèctrica a Palafolls, Edistribución, interromprà de nou el subministrament elèctric en alguns carrers del municipi. 

Aquest cop, els talls d’electricitat es faran durant la matinada.  Concretament, es faran demà entre la 01:00h i les 05:00h als carrers Alimentació, a l’Avinguda Costa Brava i al Polígon Industrial de Can Baltasar, entre altres.

Segons indiquen, la finalitat dels treballs és incrementar la qualitat dels servei elèctric. Per fer-ho, és necessari fer treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i, per tant, han d’interrompre el subministrament elèctric. Per qualsevol aclariment han posat a disposició dels afectats el telèfon 800.760.706

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics