EDISTRIBUCIÓN tallarà la llum de matinada en algunes zones de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa que s’encarrega de la distribució elèctrica a Palafolls, Edistribución, interromprà de nou el subministrament elèctric en alguns carrers del municipi. 

Aquest cop, els talls d’electricitat es faran durant la matinada.  Concretament, es faran demà entre la 01:00h i les 05:00h als carrers Alimentació, a l’Avinguda Costa Brava i al Polígon Industrial de Can Baltasar, entre altres.

Segons indiquen, la finalitat dels treballs és incrementar la qualitat dels servei elèctric. Per fer-ho, és necessari fer treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució i, per tant, han d’interrompre el subministrament elèctric. Per qualsevol aclariment han posat a disposició dels afectats el telèfon 800.760.706

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics