El Club Deportivo Palafolls organitza un torneig solidari per recaptar aliments i productes d’higiene femenina per les persones que més ho necessiten

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte, el Club Deportivo Palafolls serà l’amfitrió del primer Torneig Solidari Femení que fa l’entitat a Palafolls. La intenció és recollir aliments i productes d’higiene i neteja femenina per a totes aquelles persones que ho necessiten. A més, si funciona, volen seguir endavant la iniciativa durant els propers anys. Així ho ha indicat Demelsa Castillejo del Club Deportivo Palafolls.

En total hi participaran 10 equips femenins i es dividiran en dos grups per jugar els diferents partits. Aquests jugaran també una semifinal i una final per disputar qui de tots és el guanyador del primer torneig solidari. Castillejo ha avançat quines són les agrupacions que ens visitaran. 

La recollida es farà al camp de futbol i es donarà a Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls. Així és com, aquest dissabte a partir de les 9h tothom qui vulgui podrà gaudir dels partits dels equips convidats i del propi equip palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics