L’OMIC ha atès més de 160 persones durant el 2022 a Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor ha atès aquest últim any un total de 162 persones. Tal com informa Oriol Contreras, responsable de l’OMIC al municipi, la majoria de persones s’han acostat per fer consultes, tot i que alguns dels casos han acabat derivant en expedients, concretament, una seixantena.

Dels 60 expedients, la gran majoria han estat relacionats amb reclamacions a empreses de subministraments, com Endesa o Naturgy, o companyies de telefonia mòbil. Recordem que l’OMIC és una oficina impulsada per la Regidoria de Consum de l’Ajuntament per ajudar als consumidors i usuaris a defensar els seus drets, a través de la informació prèvia, l’assessorament i les reclamacions. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics