El Club Deportivo Palafolls celebra els resultats del primer torneig solidari femení del club

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana, les noies del Club Deportivo Palafolls fan enfrontar-se a altres clubs femenins de rodalies amb un mateix objectiu, aconseguir productes d’higiene femenina per les persones més necessitades. 

El resultat va ser tot un èxit. Segons va explicar el coordinador del club, Adrià Peris, al programa Minut a Minut d’aquesta casa, la jornada va anar molt millor del que esperaven.

A nivell esportiu, les jugadores palafollenques no van poder passar de ronda. Tot i això, estan contents amb els resultats obtinguts. Peris va explicar que al cap i a la fi, ha sigut un cap de setmana diferent amb una bona resposta per part dels clubs participants i del públic. 

Quant a les possibilitats de fer una segona edició, des del club informen que ho intentaran. Els resultats d’aquest primer torneig han sigut molt bons i volen continuar amb una iniciativa com aquesta. Pel que fa als resultats dels partits, el torneig el va guanyar Ca la Guidó qui es va imposar al Girona amb un 2 – 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics