La Regidoria de Gent Gran de Malgrat posa en marxa la segona edició de l’ “Activa’t”

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper mes de març la Regidoria de Gent Gran de Malgrat de Mar posa en marxa per segon any consecutiu el cicle d’activitats físiques per a majors de 60 anys, “Activa’t”. Recordem que l’objectiu del cicle és oferir la possibilitat de fer activitat física amb sessions adaptades a la capacitat de cada usuari. 

Entre les activitats, s’inclouen sessions d’exercici adaptades a la capacitat física de cada persona, que tenen com a objectiu treballar en un format amè i divertit que després es poden fer servir durant les activitats quotidianes. Les classes seran grupals i estaran dirigides per una persona especialitzada en aquest tipus d’activitat, les proposades seran ioga i ball suau de diferents modalitats.

Aquestes activitats són una ajuda per a les persones de més de 60 anys, que els permeten millorar i tenir cura personal de la capacitat funcional, la salut òssia, la força muscular, l’estat anímic i la capacitat cognitiva. 

Els tallers comencen aquest proper mes de març i s’allargaran al desembre, però aquesta no és l’única iniciativa que ha preparat la regidoria. Al març també comença un programa de gestió emocional dirigit a persones grans. Concretament es faran diversos tallers per millorar les relacions interpersonals, d’amistat, familiars i laborals, així com l’estat anímic i la capacitat cognitiva dels majors de 60 anys. 

Pel que fa a les inscripcions, aquestes continuen obertes i es poden fer al Centre Cívic de Malgrat o per telèfon al 93 761 98 13. Totes les activitats són gratuïtes i les places limitades per ordre d’inscripció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics