El Maresme continua promocionant-se com a destinació turística per empresaris internacionals

Foto: Consorci de Promoció Turística
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un grup d’empresaris i d’associacions professionals han visitat el Maresme aquest cap de setmana per tal de descobrir els espais que ofereix la comarca pels seus esdeveniments. A la visita van participar responsables d’empreses internacionals rellevants en diferents sectors com la telefonia; la cosmètica; la informació i formació; tecnològiques i del sector bancari. També hi han assistit membres de la European Society of Association Executives (ESAE), entre d’altres. Els participants provenien de París, Roma, Brussel·les, Londres i Stutgart.

Els viatges de familiarització o fam trips s’ofereixen a operadores turístics, agències de viatges i responsables d’esdeveniments d’empreses i companyies amb l’objectiu que puguin conèixer in situ el territori i puguin descobrir el seu potencial de primera mà. Aquest tipus de viatges se solen fer amb tots els tipus de turisme, tot i que en els últims temps s’ha impulsat més el sector MICE o de reunions.

La visita va recórrer diversos punts de la comarca i els visitants es van allotjar en un dels hotels més nous del Maresme i més preparats pel turisme MICE, l’Hotel Atzavara de Santa Susanna. El fam trip l’ha organitzat per Global MICE Forums i ha comptat amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, el Catalunya Convention Bureau i el Barcelona Convention Bureau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics