Blanes acull la jornada ‘Turisme de Proximitat a Catalunya des de la Sostenibilitat’ 

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts, la Casa Saladrigas de Blanes ha acollit una nova jornada que gira a l’entorn de quatre grans eixos, la Promoció Turística, la Gastronomia, la Sostenibilitat Mediambiental i el Patrimoni Cultural i Natural. La jornada l’organitza Cadena SER a Girona, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i RENFE. 

A l’acte s’ha comptat amb experts de les diferents matèries que han fet una anàlisi sobre el present i futur de l’activitat turística. La jornada ha donat el tret de sortida a les 10:30h amb la benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Després, s’ha desenvolupat amb diferents taules rodones i una entrevista. La primera ha començat a les 10:45h amb la moderació del periodista Raül Muxach i s’ha presentat sota el títol ‘Turisme i Sostenibilitat Ambiental i Econòmica’. 

Seguidament s’ha fet la taula rodona sobre ‘El Patrimoni Natural i Cultural com Atractiu Turístic’, moderada pel periodista Carles Peña, i ha finalitzat el cicle la taula rodona ‘La Cuina i el Producte’ amb el periodista Ramon Iglesias com a moderador.  Abans de l’última xerrada, però, s’ha entrevistat a Antonio Carmona, director de comunicació de RENFE a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics