URGENT

L’ABS de Malgrat ha administrat 4.787 vacunes contra la grip l’any 2022

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja ha fet públiques les dades de la campanya de vacunació contra la grip de l’any 2022. En aquest sentit, tal com mostren les xifres, en total s’han administrat 13.114 vacunes contra la grip en els centres de la corporació, una dada que representa un augment del 3’1% respecte l’any 2021.

La Dra, Imma Morató, directora d’atenció primària de la Corporació, ha valorat positivament les xifres del 2022, ja que la cobertura de la vacunació ha estat molt alta entre les persones majors de 80 anys i les que tenen factors de risc associats.

Pel que fa a les dades concretes de cada ABS, la que més vacunes ha administrat és la de Lloret amb un total de 5.065 vacunacions. La segueix l’ABS de Malgrat, que inclou també el CAP de Palafolls, amb un total de 4.787 vacunes i l’ABS de Calella amb 3.262.

Paral·lelament a la vacunació de la grip, també es va administrar la segona dosi de record de la Covid-19. En aquest altre àmbit, la corporació ha administrat un total de 12.916 segones dosis de record, 4.882 a l’ABS de Lloret, 4.631 a la de Malgrat i 3.403 a la de Calella. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics