URGENT

El Club de Petanca la Figuerassa de Sant Lluís diu ‘Prou’ a la situació del club 

Compartiu aquesta història

Després de la seva creació fa uns mesos, la nova associació de petanca de Palafolls ha publicat un comunicat per dir ‘Prou ja’ a la situació actual en la que es troben respecte l’Ajuntament de Palafolls.

Tal com expliquen en el comunicat, el consistori palafollenc no s’ha mostrat receptiu en facilitar-los certes peticions que consideren bàsiques com a entitat municipal després de molts mesos de negociacions. Segons l’escrit, l’ajuntament els nega totes les peticions que fan, no els dona cap tipus d’aportació econòmica per seguir la seva activitat a Palafolls, no es dota l’equip d’un espai on poder fer les seves reunions ni tampoc se soluciona el problema que hi ha amb la liquidació de l’antic club de petanca. A més, en el comunicat expressen el sentiment de ser una molèstia per l’Ajuntament, ja que no reben cap tipus d’ajuda, per molt que ho intenten.

Des de Ràdio Palafolls, ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament i lamenten aquesta situació. Tal com expliquen les fonts municipals, s’han reunit sempre que ha fet falta amb l’entitat i no consideren que siguin una molèstia. L’únic problema és que com a ens públic no poden fer segons quines accions per tal de tractar tothom de la mateixa manera. 

En aquest sentit, el club de petanca encara no està inscrit dins del registre d’entitats, tot i que des del consistori s’està fent el possible per agilitzar els tràmits que no depenen de Palafolls, sinó de la Generalitat. Tot i no estar inscrits, s’han mantingut les converses necessàries per tal de donar resposta a les demandes de l’entitat.

El problema radica en què algunes d’aquestes no són possibles, ja que per horaris o disponibilitat dels equipaments i serveis no es poden destinar al club de petanca. N’és el cas de la sala de reunions que reclamen durant tota la setmana per tal de fer trobades. 

Un altre problemàtica és l’econòmica, l’Ajuntament de Palafolls ara mateix no pot fer cap aportació econòmica al club perquè el pressupost ja està tancat i, a més, es va signar quan encara no estava creat el club. Seguint amb el tema econòmic, el consistori lamenta que no es puguin liquidar els diners de l’antiga petanca, però segons indiquen, és l’anterior entitat qui decideix a quina altra entitat es destinen els diners que els van sobrar. 

Finalment, per part de l’Ajuntament de Palafolls, lamenten que el club estigui molest i informen que per part seva seguiran treballant per totes les entitats municipals en la mesura del possible com a consistori i sense distincions entre elles. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics