El Casal de la Dona celebra el seu 28è aniversari amb una gran festa 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper 26 de març, el Casal de la Dona de Palafolls complirà un any més i per celebrar-ho han preparat una gran festa d’aniversari amb un dinar popular i diversos tallers. Així ho ha detallat Mónica Ribot, secretaria de l’entitat.

El dinar constarà d’un aperitiu, botifarra amb mongetes i pa de pagès, coca i moscatell i vi o aigua. La festa començarà a les 14h a la gespa de davant del Casal d’Avis. Tothom qui estigui interessat en participar pot recollir els tiquets al Casal de la Dona. Les sòcies poden participar gratuïtament i les no sòcies han de fer una aportació de 8 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics