Esquerra Republicana de Catalunya es presenta a Palafolls per seguir treballant pel municipi i per donar continuïtat als projectes d’aquest mandat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El divendres passat el Casal d’Avis de Palafolls va tornar a ser l’emplaçament d’un nou acte polític. En aquest cas, va ser el torn de la presentació de Francesc Alemany com a alcaldable per Palafolls a les eleccions del maig.

Tal com va indicar Alemany, la intenció d’ERC és seguir treballant per Palafolls i donar continuïtat a algunes de les propostes que han fet durant aquest mandat en àmbits com el territorial, el social i, fins i tot, l’intern dins del propi consistori. 

A més, Alemany va avançar que aquest és el primer de dos grans actes que faran durant la precampanya. D’una banda, han volgut presentar el candidat a l’alcaldia. I, d’altra banda, en unes setmanes presentaran la llista de candidats que l’acompanyaran.

A la part final de l’acte es va aprofitar per canviar el logo que utilitzaran de cara la precampanya i la campanya per als comicis d’aquest any. Recordem que al 2019 va ser un cor i ara és una fletxa que simbolitza el seu camí cap endavant. 

Pel que fa a la calçotada organitzada pel grup municipal el diumenge, segons expliquen des d’ERC va ser tot un èxit i, és que, es van vendre tots els tiquets, uns 300 en total.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics