URGENT

Esquerra Republicana de Catalunya es presenta a Palafolls per seguir treballant pel municipi i per donar continuïtat als projectes d’aquest mandat

Compartiu aquesta història

El divendres passat el Casal d’Avis de Palafolls va tornar a ser l’emplaçament d’un nou acte polític. En aquest cas, va ser el torn de la presentació de Francesc Alemany com a alcaldable per Palafolls a les eleccions del maig.

Tal com va indicar Alemany, la intenció d’ERC és seguir treballant per Palafolls i donar continuïtat a algunes de les propostes que han fet durant aquest mandat en àmbits com el territorial, el social i, fins i tot, l’intern dins del propi consistori. 

A més, Alemany va avançar que aquest és el primer de dos grans actes que faran durant la precampanya. D’una banda, han volgut presentar el candidat a l’alcaldia. I, d’altra banda, en unes setmanes presentaran la llista de candidats que l’acompanyaran.

A la part final de l’acte es va aprofitar per canviar el logo que utilitzaran de cara la precampanya i la campanya per als comicis d’aquest any. Recordem que al 2019 va ser un cor i ara és una fletxa que simbolitza el seu camí cap endavant. 

Pel que fa a la calçotada organitzada pel grup municipal el diumenge, segons expliquen des d’ERC va ser tot un èxit i, és que, es van vendre tots els tiquets, uns 300 en total.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics