Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a Tordera per cultiu de marihuana

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dimecres 8 de març els agents de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, juntament amb agents de la Policia Local de Tordera, van realitzar un dispositiu a la urbanització Sant Llop de Tordera a causa dels reiterats talls elèctrics i baixades de tensió que hi havia a la zona.

El dispositiu es va saldar amb la detenció de tres persones i l’entrada i registre en dues cases, les quals, a més de tenir una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica, tenien un cultiu intensiu de marihuana a l’interior. El total de plantes comissades en l’operació va ser de 1.100.

D’altra banda, els agents van localitzar als domicilis un total de 6 armes d’aire comprimit i una escopeta modificada, motiu per el qual van detenir també una de les persones per un delicte de tinença il·lícita d’armes. Un cop va finalitar el dispositiu, els tres detinguts van quedar en llibertat a l’espera de judici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics