S’incendia una embarcació al Port de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Efectius de la Policia Local de Blanes i dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquesta matinada en l’extinció d’un incendi localitzat al Port Pesquer. El foc s’ha produït en una embarcació per causes que encara es desconeixen, per sort, no hi ha cap persona ferida.

Sobre la una de la matinada, la Policia Local ha rebut l’avís d’un treballador de l’empresa municipal de neteja en què informava de l’incendi. El cos policial s’ha traslladat ràpidament fins al lloc a l’espera de l’arribada dels Bombers que s’han encarregat d’apagar el foc. 

L’operatiu s’ha donat per finalitzat poc després de les dues de la matinada un cop s’han extingit les flames. En total han participat en l’operatiu tres patrulles de la Policia Local de Blanes i quatre de Bombers de la Generalitat. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics