URGENT

Es convoca el 50è Trofeu Quillat Internacional de Fotografia de l’AFIC de Blanes

Compartiu aquesta història

L’any 2021 l’AFIC va celebrar 60 anys d’història mentre estava a l’espera de poder celebrar el 50è certamen de fotografia. Tot i això, no va poder-se realitzar i no ha sigut fins aquest any 2023 en què s’ha pogut convocar.

Al llarg dels seus anys d’història, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes ha destacat per diversos esdeveniments com exposicions i concursos. Tot i que una de les iniciatives més destacades desde la seva creació ha estat el Trofeu Quillat de Fotografia que ja ha arribat a la seva 50a edició.

La 50a edició d’aquests premis manté les mateixes modalitats que en les anteriors convocatòries. Hi ha sis seccions: color, monocrom, creatiu/experimental, retrat, bodegons i mar. En cadascuna d’aquestes seccions s’atorguen 10 premis a banda del Premi d’Honor Quillat que s’atorga al millor autor del concurs. Aquest està premiat amb 1.500 euros i inclou la distinció del Pin Blau FIAP de la Federació Internacional d’Art Fotogràfica. 

Aquesta convocatòria està oberta a la participació de fotògrafs de tot el món i compta amb el patrocini de la Federació Internacional d’Art Fotogràfic, la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF), i la Federació Catalana de Fotografia. Tothom interessat pot participar fins al proper 2 d’abril i les instruccions per fer-ho estan recollides al web habilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics