URGENT

Palafolls tira endavant el projecte de creació d’una rotonda d’entrada al municipi a la B-682 i BV-6002

Compartiu aquesta història

Divendres, aprofitant la presentació del parc d’habitatges de protecció oficial que es construirà a Palafolls, també es va fer la presentació del projecte de la nova rotonda a la B-682 i BV-6002 d’entrada a les Ferreries. Al ple de dijous es va informar de la licitació d’aquest nou projecte i de les següents passes a seguir per fer-lo realitat.

El regidor de Serveis, Jordi Villaret, va destacar la importància d’aquest punt a l’ordre del dia i va deixar palès que aquesta construcció reduirà el trànsit a la zona i servirà per millorar, també, la façana d’entrada al municipi i convidar tothom a visitar Palafolls quan passin per la carretera.

Des del Glòria es va manifestar la necessitat de tenir un punt que no es col·lapsi amb el trànsit i Palafolls és un dels punts de més fàcil accés a la Costa Brava. Tal com va indicar el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernàndez, aquest projecte respon a una demanda reiterada de Palafolls i busca millorar la fluïdesa de la carretera i l’entrada al municipi.

Concretament, el projecte contempla l’eliminació dels semàfors existents i la creació d’una rotonda d’uns 25 metres de radi. D’aquesta forma, es busca millorar la comunicació entre els diversos punts d’accés a Palafolls, sobretot, entre l’Avinguda Lluís Companys i el Carrer Ramon Turró, ja que no hi ha una comunicació directa.

La reforma costarà uns 900.000 i està previst fer la licitació de cara l’estiu de forma que l’estiu del proper any ja estigui oberta al trànsit. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics