URGENT

Can Batlle celebra Setmana Santa amb una oferta d’activitat més àmplia que anys anteriors

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls ja té l’agenda preparada amb totes les activitats que s’han organitzat aquesta setmana santa. Tal com indica Miquel Roura, responsable de Can Batlle, normalment es fa una proposta, però aquest any han decidit ampliar el nombre d’activitats a oferir.

Algunes d’aquestes activitats s’han preparat des de la mateixa organització, tot i que d’altres han sorgit de les propostes que han recollit dels joves de palafolls els educadors de carrer.

El tret de sortida a totes les activitats preparades es donarà proper dilluns i s’allargaran fins al 7 d’abril. Totes elles s’han preparat en horari de tarda, excepte la primera de totes. Enguany, la Setmana Santa a Can Batlle repeteix activitat després de l’èxit de l’any passat. Així, el proper dilluns els joves tornaran a visitar el Salting de Girona i el centre comercial Espai Gironès. 

El cartell amb totes les activitats i els horaris es poden consultar al perfil d’Instagram del Local Jove de Can Batlle i al dels educadors de Carrer de Palafolls. Tot i que encara estan disponibles les inscripcions, des de Can Batlle informen que per anar al Salting cal recollir la inscripció de forma presencial al local. Pel que fa a les altres activitats preparades, es poden reservar directament des d’Instagram.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics