URGENT

Torna l’Aplec Sardanista Maria Sabatera de Palafolls 

Compartiu aquesta història

Després de tres anys, dos d’ells per parada obligatòria a causa de la pandemia, i un tercer per una incompatibilitat entre les cobles participants, aquest dissabte a les 10:30 hores, Palafolls celebra la vuitena edició de l’Aplec de la Maria Sabatera. 

Enguany, la celebració serà al Parc Joaquim Ruyra de Palafolls i amb un format totalment renovat, aprofitant el dinar de germanor al Casal d’Avis. Ho ha explicat el director de l’Escola de Música i Dansa, David Martínez.

Aquest any participaran dues cobles, la Cobla de Palafolls com a cobla amfitriona i la Cobla La Principal de Banyoles, que actuarà com a cobla convidada. Durant tot el matí les dues cobles interpretaran fins a 15 sardanes, totes elles de set tirades. A més, també hi haurà una actuació de la banda de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls, que interpretaran 3 peces. 

Ràdio Palafolls ha pogut parlar amb la Maria Fenoll, coneguda com Maria Sabatera, i ha reconegut que malgrat els anys sent la mateixa passió per les sardanes que el primer dia:

Maria Fenoll ha sigut presentadora del programa “El Despertar de Palafolls”  de Ràdio Palafolls durant més de 30 anys, un dels programes més escoltats i estimats d’aquesta emissora, des d’on cada diumenge es promocionava i es celebrava el món de la sardana. 

FOTO: Ajuntament de Palaolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics