URGENT

L’Ajuntament aprova la modificació de crèdit extraordinari i suplementació de crèdit 

Compartiu aquesta història

Aquestes modificacions donen resposta a la necessitat d’ajustar les partides a les noves circumstàncies i a la realitat del municipi, que es fa evident en fenòmens externs com és l’increment dels preus de l’electricitat.

D’aquesta forma, el consistori podrà crear de noves aplicacions o ampliar les ja existents. En aquest sentit, l’Ajuntament va anunciar, en el darrer ple municipal, que ha rebut dues subvencions per valor de 785.208 euros, per part de la Diputació de Barcelona.

D’aquesta concessió, 300.000 euros estan destinats a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a diferents equipaments del municipi (Casal d’Avis, les dues escoles, el Teatre i el Forroll). La resta, està assignat a la renovació de l’enllumenat que permetrà donar per finalitzat la conversió dels fanals públics en bombetes LED, amb la intenció de rebaixar la despesa energètica. Tanmateix, s’ha anunciat la concessió de 141.731 euros, per part del romanent de tresoreria. Una part d’aquesta partida estarà dirigida a la creació de l’estudi per la xarxa de reg i drenatge del delta de la Tordera, per valor de 44.745 euros.

D’altra banda, es restituiran els 80.000 euros de l’aplicació d’activitats culturals i festes populars, després que el consistori l’hagués de congelar per assegurar la pujada de sous dels funcionaris. Finalment, 15.500 euros estan destinats a la substitució dels focus halògens del camp de futbol per altres llums més sostenibles i econòmiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics