URGENT

La Mostra Nacional de Teatre Amateur arriba a Pineda de Mar aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Una setantena de funcions (77) d’arreu de Catalunya es representaran durant aquest cap de setmana en la dinovena edició de la mostra de teatre amateur. 

La mostra, que aquest any tindrà una durada excepcional de quatre dies,disposa d’una dotzena d’espais repartits arreu de la localitat, com per exemple, el nou Auditori de Pineda i els escenaris del Centre Cultural Recreatiu de Pineda (Sala Gran, Sala Tívoli i Sala Polivalent), així com diferents equipaments polivalents de Pineda, com l’Espai Mèlies-Sara Llorens.

Ramon Costa, un dels coordinador de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, ha assenyalat que serà una explosió de cultura que repercuteix no només als actors i actrius, sinó que també als espectadors que s’han apuntat a la mostra.

En col·laboració amb l’ajuntament, han volgut fer coincidir la Mostra de Teatre amb el Pineda de Flors, un esdeveniment que omplirà els carrers de flors i que donarà llum i color a les representacions que es facin a peu de carrer. Ramon Costa també ha volgut recordar que enguany han volgut apostar per la internacionalització de la mostra.

Les representacions que es faran a peu de carrer són totalment gratuïtes. Per la resta de funcions, el preu de l’entrada és de 3 euros per a cadascuna, tot i que també es pot adquirir un abonament per als quatre dies de La Mostra a un preu de 10 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics