URGENT

La sisena edició del Concurs Mosca bat el rècord d’inscripcions 

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, a partir de les 20:30 hores, nou grups actuaran en directe per aconseguir l’oportunitat de poder pujar als escenaris de l’Alter Festa i fer de teloners.

La sisena edició del Concurs Mosca, organitzat per l’Àrea de Joventut de Palafolls, arriba aquest cap de setmana a la pista exterior del Palauet. Entre els nous grups musicals (cinc d’ells de Palafolls), es triaran els tres que s’encarregaran d’obrir la nit de la Festa Major d’aquest 2023.

Enguany, el concurs ha registrat xifres rècord de participació. Fins a disset bandes musicals s’han inscrit, 8 de les quals han hagut de ser descartades. El tècnic de Joventut de Palafolls, l’Albert Muñoz, ha lamentat que no hi hagi prou infraestructures perquè més bandes hi puguin participar.

En aquest sentit, cada grup tindrà 35 minuts cronometrats per actuar. És més, s’han muntat dos escenaris perquè tal com acabi un grup s’enllaci amb l’altre, mentre a l’escenari que queda buit es vagi preparant la següent actuació.

Tot i que només tres grups aconseguiran la fita de ser teloners a l’Alter Festa, Muñoz considera que el Concert Mosca és una molt bona oportunitat perquè grups amateurs “es posin a prova”.

Com és habitual, hi haurà tres formes de votar. D’una banda, el ‘vot presencial’, únic i  intransferible, que s’efectuarà a una urna ubicada a la barra dels Diablesfolls. També s’ha disposat d’un equip professional (amb tècnics de so i professors de l’EMMID, entre d’altres) que duran a terme el ‘vot del jurat’. Finalment, també hi haurà un ‘vot online’, que es comptabilitzarà a partir dels m’agrades que cada grup aconsegueixi a l’Instagram de l’Alter Festa. El dimarts 2 de maig es tancarà aquesta darrera votació i abans que acabi la setmana ja se sabran els tres grups guanyadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics