URGENT

L’Ajuntament de Palafolls demana al Govern espanyol i a la Generalitat augmentar els recursos dels centres especials de treball de Catalunya

Compartiu aquesta història

El passat dijous 20 d’abril, l’Ajuntament de Palafolls va aprovar la moció presentada per ERC que insta a les administracions a recolzar la continuïtat dels Centres especials de treball (CET) de Catalunya. 

Els CETs son empreses que asseguren treball remunerat a persones amb discapacitat a més de garantir la seva integració al món laboral. 

Concretament, la moció insta a garantir la subvenció del salari mínim interprofessional del personal dels centres, a incrementar els recursos destinats i garantir la seva viabilitat econòmica, entre d’altres mesures. 

L’alcalde del municipi, Francesc Alemany, també va destacar que Palafolls és un poble molt “sensibilitzat” perquè dues de les quatre empreses amb aquestes característiques, que operen a la comarca del Maresme, treballen a Palafolls.

Pel que fa l’oposició, l’integrant del PSC, Dolors Agüera, també va destacar la importància de l’existència d’aquests centres

La moció va ser aprovada per unanimitat per tots els grups municipals tot i que l’alcalde va recordar que ja havia estat aprovada pel Consell Comarcal del Maresme, en tant que té un fort “biaix comarcal”. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics