URGENT

L’AVAH i la Biblioteca de Blanes acosten la lectura als pacients ingressats a l’Hospital Comarcal

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha arribat a un acord amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i amb la Biblioteca Comarcal de Blanes per tal d’acostar la lectura a les persones ingressades a l’Hospital Comarcal de Blanes. 

La iniciativa es basa en la realització de diversos tallers de lectura els dimecres a la tarda i està dirigida a pacients i acompanyants. La intenció és acompanyar i entretenir els usuaris del centre a través de la lectura i fer més amena la seva estada a l’hospital. Així ho ha indicat Montse Fàbregas, coordinadora de voluntariat de l’AVAH.

La primera de les trobades es durà a terme aquesta tarda de 17h a 18h a una de les sales de la segona planta d’hospitalització. Concretament, es farà una lectura en veu alta per part de voluntaris de l’AVAH de llibres de diferents gèneres narratius o d’articles d’actualitat. Tal com indiquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al taller s’hi poden sumar tots els pacients que estiguin hospitalitzats i que les seves condicions els permetin sortir de l’habitació.

Paral·lelament, aquest taller de lectura també es portarà a terme a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, juntament amb un taller de llocs de taula, dirigit a pacients i residents, amb l’objectiu de fomentar la seva socialització i integració, així com exercitar les seves habilitats cognitives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics