URGENT

Els alumnes de 6è B de l’Escola Mas Prats guanyen dos premis del concurs ‘Fes el teu món més sostenible’ de PortAventura World

Compartiu aquesta història

Tal com ha informat l’Escola Mas Prats de Palafolls, el centre està d’enhorabona i, és que els alumnes de sisè B han guanyat dos dels cinc reptes que PortAventura World proposava a les escoles de tot l’estat espanyol dins el concurs ‘Fes el teu món més sostenible’.

Tal com indica Laura Duarte, directora de l’Escola Mas Prats, l’objectiu d’aquest concurs és que els alumnes desenvolupin accions reals que els permetin prendre consciència sobre la realitat dels seus municipis. 

Hi havia cinc categories en què els alumnes podien presentar les seves iniciatives. Aquestes són ‘Energies renovables’, ‘Residu Zero’, ‘Canvi climàtic’, ‘Biodiversitat’ i ‘Deixalles al mar’. Els alumnes de 6èB de la classe Bionatura van presentar accions en les diferents categories i, finalment, han quedat guanyadors en dues d’elles. Concretament, les dues propostes guanyadores són la creació d’un museu fet amb brossa recollida de les platges i la realització d’una gimcana a Palafolls per conèixer l’entorn. 

Aquests són projectes que involucren l’entorn, la comunitat educativa i la població de Palafolls. Pel que fa als premis, a banda de la quantia econòmica per dur a terme els projectes, els alumnes i els professors podran gaudir d’un cap de setmana a PortAventura coincidint amb l’entrega de premis que es farà el proper 27 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics