URGENT

Finalment són 7 les candidatures que es presenten als comicis del 28 de maig a Palafolls

Compartiu aquesta història

La publicació avui al BOE de les llistes electorals que es presenten a tots els municipis per a les eleccions del maig, ha dibuixat quin serà l’escenari electoral per a les properes municipals al nostre municipi.

A continuació presentem les diferents llistes municipals. Cal recordar que totes elles han de comptar amb mínim 13 regidors, perquè és el nombre actual de possibles regidors que hi ha a l’Ajuntament de Palafolls. La resta de persones que s’hi presenten són suplents de cada candidatura.

Començant pels guanyadors de les últimes eleccions, Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal estarà encapçalada per Francesc Alemany. Tot i que fa unes vam anunciar la llista amb els integrants d’ERC, recordem que aquestes eleccions Susanna Pla, Jordi Villaret, Aleix Freixa i Oriol Jordan repeteixen al capdavant de la formació. El grup municipal, a més, incorpora cares noves a les primeres posicions com Marta Alabart i Silvana Ballbe.

Francesc Alemany

Segueix el Partit Socialista de Catalunya amb Joan Vila com a cap de llista. Els seus acompanyants seran, entre altres, Dolors Agüera, Jose Luis Moreno, Carme Oliver i Martí Victòria. A aquestes eleccions, la presència de membres independents a les primeres posicions està ben igualada amb els membres adscrits al partit. Concretament, set membres són adscrits i els altres 6 seran independents.

Joan Vila

Continua Esquerra Unitària- Confluència, que en els anteriors comicis era Palafolls En Comú. Juan Andrés Osorio lidera la candidatura amb la companyia de Tamara Vergel, Elor Alargé, Clara Hidalga, Ester Saiz i Inmaculada Ortega, entre altres. El grup comptarà amb dos suplents que són Ariadna Redondo i Fernando Cantero.

Juan Andrés Osorio

A aquestes candidatures que actualment són les que conformen el plenari municipal, els acompanyen Junts per Palafolls, el Partit Popular, Nosotros i Palafolls Som.

Junts per Palafolls amb Alícia Alvarez disposarà d’Alexia Rosell, David Carpena, Montse Sola, Daniel Mateo i Conchi Lopez a les primeres posicions. Els suplents seran Marta Rodríguez, Abdellah Zemmouri i Montserrat Linares. 

Alícia Álvarez

El Partit Popular de Marc Arguilé presenta a les seves llistes a Raquel Alejo, Santiago Pons, Vanessa Palacios i Carlos Cortizo dins els cinc primers representants. En aquest cas, cap dels membres són independents i no compta amb suplents dins la formació.

Marc Arguilé

Pel que fa a Nosotros, Jordi Caparrós estarà acompanyat d’Óscar Berman, Jordi Consarnau, Maria Rosa Tapia, Maria Carmen Patón i Joan Jodar. En el seu cas, el grup compta amb Elia Ramos, Francisco Campoy, Mónica Linares, Eladio Ojeda i Maria Jesús Pallares com a suplents.

Jordi Caparrós

I, finalment, en el cas de la nova formació palafollenca Palafolls Som, Mónica Armada estarà al capdavant de l’equip amb Francesc Tresserras, Joan Aldrufeu, Antonio Marín, Lourdes Moreno i Gloria Guerrero. Quant als suplents, la formació compta amb Norah Calderón, Daniel Vicente i Jose Maria Sumalla.

Mónica Armada

Recordem que, a partir d’ara, ja no és possible afegir més llistes a les candidatures municipals. Per tant, Palafolls compta amb 7 grups polítics que es presenten a les eleccions del proper diumenge 28 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics