URGENT

Fem Circ celebra la diada del circ en una jornada plena d’actuacions i activitats per a tots els públics

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 29 d’abril, el centre de Palafolls acull la celebració de la segona edició del dia del circ. Si el temps acompanya, l’esdeveniment se celebrarà a la plaça Joaquim Ruyra, a la gespa de davant del Casal d’Avis, i comptarà amb la participació de diverses companyies del Maresme i Girona.

La jornada arrencarà a les 10:00 hores, amb el ‘Taller de circ en família’, impartit per l’Associació Fem Circ, que serà gratuït i dirigit a tots els públics. L’únic requisit és que els menors que hi vulguin participar hauran d’anar acompanyats d’un adult. 

D’altra banda, a partir de les 16:00 hores, l’entitat ha disposat d’un espai d’entrenament obert. Tal com ha explicat una de les organitzadores, la Júlia Peña, tothom qui vulgui podrà provar alguna de les disciplines de circ. 

Pel que fa a les actuacions, a les 12:00 hores la companyia gironina ‘TotalCirc’ farà el seu espectacle multidisciplinari titulat ‘Hotel Buscarest’. D’altra banda, a les 15:00 hores, serà el torn de la companyia ‘Express’, que representarà el seu espectacle de circ còmic ‘Inkognito’. Enmig de les actuacions, entre les 13:00 hores i les 15:00 hores, s’han organitzat dos concerts a càrrec d’en Ruby Adams i d’Skata. A més a més, també hi tindrà lloc el monòleg a càrrec de La Muslona. 

Amb tot, el plat fort de la diada està programat a les 19:00 hores, amb l’actuació del gran cabaret de circ. 

Durant tota la jornada, també hi haurà un mercat d’artesania, una barra amb refrigeris, i una foodtruck perquè tothom qui vulgui pugui menjar allà mateix. A més, tots els espectacles de l’esdeveniment es faran a taquilla inversa. És a dir, els espectadors seran els qui decidiran quina aportació econòmica volen fer, un cop hagin acabat les funcions. 

FOTO: @fem.circ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics