La població de Palafolls creix però lentament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que la població augmenta any a any, l’increment cada cop és més petit i, per tant, la població creix d’una forma més lenta. 

D’acord amb les darreres dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística, la població de Palafolls ha augmentat en 15 persones en el darrer any, fins a arribar als 9.661 habitants. 

Tot i això, aquest creixement ha estat inferior al de l’any anterior, el 2021, en què va haver-hi un augment de 33 persones al municipi. I encara més, perquè si donem una ullada més enllà en el temps, el 2020 va registrar un increment de 208 persones. 

Si fem un salt en el temps, a principis de segle, cap als volts dels 2000, la població creixia, però, any a any, el creixement era més reduït. La situació va arribar al punt que el 2014 es va registrar una disminució del total de la població palafollenca, on es van perdre 16 habitants. 

Els anys següents a aquesta pèrdua de residents, la xifra d’habitants va començar a créixer un altre cop, però des del 2020 el creixement ha tornat a anar a la baixa. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics