Es convoca el ple extraordinari pel sorteig dels membres de les meses electorals el 28M

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pròxim 2 de maig, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls acull una nova sessió del ple municipal. En aquest cas, es tracta de la sessió extraordinària per sortejar qui seran els representants de les meses electorals el pròxim diumenge 28 de maig. 

Les meses electorals d’enguany presenten algunes novetats respecte a altres comicis. D’una banda, aquest any s’amplia de 9 a 12 el total de meses que hi haurà a Palafolls repartides en els diferents col·legis electorals. D’altra banda, és el primer any en què les eleccions municipals al centre no es votaran a l’Escola Les Ferreries. Aquesta vegada seran el MiD i el Teatre els dos llocs on s’instal·laran les meses que abans estaven a l’escola.

Concretament, a l’Escola Municipal de Música i Dansa hi haurà quatre meses electorals, de la mateixa manera que també hi haurà quatre al Teatre de Palafolls. Pel que fa a la resta, El Forroll a Sant lluís comptarà amb dues meses i al Local Social de Sant Genís també n’hi haurà dues.

L’acte es durà a terme, com qualsevol ple, a la Sala de Plens a partir de les 14:00 h el pròxim dimarts 2 de maig. És obert al públic, per tant, tothom interessat pot assistir a la cita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics