URGENT

El delta de la Tordera acull una sortida d’observació d’aus i ocells 

Compartiu aquesta història

El pròxim diumenge 30 d’abril, entre les 9:00 hores i les 13:00 hores, la zona de la desembocadura del riu Tordera acull a un grup d’aficionats a l’ornitologia que realitzaran una sortida d’observació i coneixement al món dels ocells que, o bé fan niu al delta de la Tordera, o bé estan de pas en les seves migracions.

La sortida és a càrrec del biòleg i educador ambiental, Pere Alzina, que ha reconegut que el delta de la Tordera és un indret únic a la comarca, ja que és l’únic riu existent i un dels pocs punts que les aus tenen per reposar amb tranquil·litat entre el delta del Llobregat i els Aiguamolls empordanesos. 

El biòleg ha lamentat que sigui una zona sotmesa a “una pressió humana molt important”, a causa dels apartaments, hotels i els càmpings que hi ha al voltant; però molt rica per assolir els objectius de l’activitat. 

Per aquells qui estigueu interessats a assistir-hi, heu d’adquirir entrada que ja està disponible a la pàgina web del Jardí Botànic Marimurtra, a un preu de 15 euros. D’altra banda, en Pere també fa altres sortides a més indrets de la comarca. De fet, el dissabte 29 d’abril, serà a Arenys de Munt fent un taller exclusivament dedicat al cant dels ocells. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics