URGENT

Nosotros presenta el seu equip polític diumenge

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’encaren dos actes polítics al municipi. Divendres i diumenge, el Casal d’Avis tornarà a ser l’epicentre dels actes polítics que s’organitzen a la vila amb motiu de les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Diumenge al migdia serà el torn de l’alcaldable de Nosotros. L’acte està programat a les 12:30 hores al Casal d’Avis del municipi. La presentació del candidat, Jordi Caparrós, així com de la llista de tot l’equip que l’acompanyarà, comptarà amb la presència del president del partit i número dos a la llista, Óscar Bermán

Pel que fa a les altres les cares que el grup presentarà diumenge, Jordi Consarnau, Maria Rosa Tapia, Maria Carmen Patón i Joan Jodar, són la resta de personalitats que conformen la llista del partit. En el seu cas, el grup compta amb Elia Ramos, Francisco Campoy, Mónica Linares, Eladio Ojeda i Maria Jesús Pallares com a suplents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics