Nosotros presenta el seu equip polític diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana s’encaren dos actes polítics al municipi. Divendres i diumenge, el Casal d’Avis tornarà a ser l’epicentre dels actes polítics que s’organitzen a la vila amb motiu de les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Diumenge al migdia serà el torn de l’alcaldable de Nosotros. L’acte està programat a les 12:30 hores al Casal d’Avis del municipi. La presentació del candidat, Jordi Caparrós, així com de la llista de tot l’equip que l’acompanyarà, comptarà amb la presència del president del partit i número dos a la llista, Óscar Bermán

Pel que fa a les altres les cares que el grup presentarà diumenge, Jordi Consarnau, Maria Rosa Tapia, Maria Carmen Patón i Joan Jodar, són la resta de personalitats que conformen la llista del partit. En el seu cas, el grup compta amb Elia Ramos, Francisco Campoy, Mónica Linares, Eladio Ojeda i Maria Jesús Pallares com a suplents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics